Over Miss Sjerpen

Miss Sjerpen

Miss Sjerpen bestaat sinds 2012. We zijn een klein atelier waar de sjerpen van 0 tot eindproduct gemaakt worden. De materialen die we gebruiken komen uit de kledingindustrie, wat betekent dat de sjerpen gewassen kunnen worden op max 40 graden. Strijken mag ook, maar dan wel aan de binnenkant van de sjerpen, anders blijft de tekst aan de strijkbout zitten.

De sjerpen kunnen naar eigen wens ontworpen worden. Denk aan verschillend soorten lint, verschillende lettertypes en de posities van de teksten. Bij het ontwikkelen van deze website ben ik echter tot de ontdekking gekomen dat het bestelproces daardoor zijn beperkingen heeft. Er zijn nl zo veel mogelijkheden, vooral op het gebied van het soort band dat gebruikt kan worden. Schroom dus niet om na het bestellen je wensen uit te spreken, zodat de sjerp helemaal naar wens gemaakt kan worden.

Wat nog meer?

Naast het maken van sjerpen is er ook de mogelijkheid om textiel te bedrukken. We beschikken onder andere over een full color printer en een plottersnijder en kunnen daar de mooiste dingen mee maken. Daarnaast kunnen we het daarbij behorende textiel leveren, zoals bijvoorbeeld t-shirts, sweaters en katoenen tasjes.

Voor degenen die het moeilijk vinden om een kroon te vinden, we hebben een klein assortiment kronen.

Voor de mooiste handgemaakte en unieke sjerpen neem je contact op met Marion via info@miss-sjerpen.nl

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw

Algemene voorwaarden.
Privacy statement.

Gevestigd in Almere
KVK: 39096300

Volg ons op Facebook