Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden

1. Algemeen

Op deze pagina kunt u onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden voor het kopen van Miss Sjerpen via mijn site lezen bedoeld om de koper (hierna te noemen afnemer) en de verkoper (hierna te noemen leverancier) te beschermen. Lees deze voorwaarden goed door! Mocht zich een situatie voordoen die niet expliciet staat beschreven in de leverings- en betalingsvoorwaarden, dan zal ik deze in alle redelijkheid proberen op te lossen. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen de afnemer en de leverancier is het Nederlands Recht van toepassing.

2. Prijzen

Alle vermelde bedragen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Bestelling

Door het plaatsen van een bestelling geeft de afnemer te kennen met de verkoopvoorwaarden akkoord te gaan.
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de afnemer een bevestigingsmail waarop het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten vermeld staat.
De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Gezien de sjerp(en) nog gemaakt moeten worden is de levertijd 1 tot 2 weken. Afhankelijk van de wensen van de klant.
De leverancier houdt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een afnemer te weigeren.

4. Betaling

Zodra de bestelling binnen is, ontvangt de afnemer een bevestigingsmail met daarin het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten. In de mail staat tevens het rekeningnummer vermeld waarop het totaalbedrag overgemaakt dient te worden.
De afnemer dient voor betaling zorg te dragen binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestingsmail.
Betaling van de bestelling geschiedt altijd vooraf.

5. Levering

De bestelde artikelen worden zo snel mogelijk (zie hoofdstuk 3 hierboven) na ontvangst van de betaling aangeboden aan Post.NL
Het pakketje kan indien gewenst aangetekend verzonden worden, dit dient bij de bestelling aangegeven te worden. De extra kosten zijn voor rekening van de afnemer.

6. Bedenktijd

Na het ontvangen van de artikelen heeft de afnemer het recht om de bestelde artikelen (of een deel hiervan) zonder opgaaf van redenen binnen 7 dagen te retourneren aan de leverancier. Dit dient via de mail doorgegeven te worden aan de leverancier. De leverancier verstrekt vervolgens de retourgegevens.
De leverancier zal het orderbedrag exlusief verzendkosten binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen terugstorten op de bankrekening van de afnemer op voorwaarde dat de sjerp(en) ongedragen en ongewassen is, en het in de oorspronkelijke verpakking retour gezonden wordt.
De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de afnemer.
Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door de leverancier niet gecrediteerd of wordt op het bedrag in mindering gebracht.

7. Aansprakelijkheid

De leverancier is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan de verzendingen tijdens of na verzending.
De leverancier is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, is ontstaan aan de afnemer, aan zaken van de afnemer, aan derden of aan zaken van derden.